Recensies

Newborn Isa
  • Monique & Remco

Wat zijn de foto’s onwijs mooi geworden! Een hele mooie herinnering aan deze bijzondere tijd die vast is gelegd op beeld! Iets wat we nooit meer kunnen en zullen vergeten. We zijn er ontzettend blij mee! En super trots, als we deze foto’s zien!
De ontspannen sfeer en jullie enthousiasme was erg prettig. De klik was er zeker. Ook de omgang met Isa, haar rustig benaderen en je vrij voelen om haar lekker neer te leggen voor een leuke pose. Het voelde goed. Daarnaast de ideeën die wij aandroegen voor een mogelijke foto, van de trouwjurk en Zoë, onze hond, namen jullie mee en gingen er mee aan de slag! Jullie wisten alle unieke plekjes in onze kamer te vinden om er prachtige foto’s van te maken! De foto’s zijn mooi, speciaal, intens, een gevoel wat niet te omschrijven is.. Onwijs bedankt voor jullie prachtige plaatjes!

Willem & Renske
  • Willem & Renske

Fieke en Ralph zijn creatieve, deskundige en gezellige fotografen. We kijken met heel veel plezier terug op de tijd en samenwerking met hen en zijn heel blij met het resultaat. De foto’s zijn een levendige impressie van alle geweldige momenten op onze dag. Om met Fieke en Ralph op te trekken is ontspannen en genieten. Door de voorbespreking en proefshoot die ze doen, geven ze je een gerust en vertrouwd gevoel. Ze luisteren goed naar je wensen en ze vragen of je zelf (concrete) ideeën hebt zodat ze die meenemen. Natuurlijk hebben ze zelf ook diverse tips. Voor attributen (zoals een bord met een mooie spreuk die wij hadden) is altijd ruimte. Naast plan A is er altijd een plan B; ze denken overal aan. Bijvoorbeeld een dekentje voor de bruid om op te zitten tijdens een deel van de shoot. Zo hebben wij heerlijk in het bos gewandeld én gezeten. Foto’s worden achteraf vakkundig bewerkt en hier kun je je wensen voor doorgeven. Fieke en Ralph zijn goed op elkaar ingespeeld en genieten zelf ook zichtbaar van hun werk. Ik raad hen aan bij elk aanstaand bruidspaar.